Filmpje over Beter Zien door OPEN Rotterdam

jerrel volkerts

Jerrel Volkerts

Als je gezichtsvermogen blijvend verandert, wie verandert er dan met je mee?

Soms is een oogaandoening niet te genezen, of zelfs progressief. Een blijvende beperking in het gezichtsvermogen kan een ‘stille sociale sloper’ zijn: je spreekt iets minder mensen, leert minder nieuwe mensen kennen, voelt je soms minder op je gemak tussen je vrienden, je merkt dat familie of kennissen niet zo handig reageren. Je wereld wordt beetje bij beetje steeds iets kleiner. Komt dit je bekend voor?
Netwerkcoaches van de Rotterdamse Stichting Beter Zien Anders Kijken zijn zelf blind of slechtziend. Ze hebben een intensieve opleiding gevolgd bij de N-factory Social Support School. Daar deden ze eerst zelf, met elkaar, veel ervaringen op. Nu staan ze klaar voor anderen. Misschien wel voor jou?

http://natuurlijkeennetwerkcoach.nl

Een netwerkcoach loopt graag een tijdje met je op en geeft bruikbare tips en handvatten die je helpen om een waardevolle kring op te bouwen van mensen om je heen.
Dat kunnen kennissen zijn, buurtgenoten en familie of misschien ook mensen die je nog niet kent. Een netwerkcoach verstaat daarbij de kunst om nauw aan te sluiten bij jouw situatie en wensen. Dit zonder drang of dwang, maar wel met positieve verwachtingen en geduld. Hij of zij kan je motiveren stappen te zetten die het verschil maken tussen overleven en opleven. Meer weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. natuurlijk een netwerkcoach. 

Schermweergave

Missie

De stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking en hun omgeving, waarbij de kracht en ervaring van de doelgroep centraal staat.

Colofon

Eigenaar Website:
Stichting Beter Zien Anders Kijken
Huis van de Wijk Kip
Kipstraat 37
3011 RS Rotterdam
E-mail: info@beterzienanderskijken.nl
Telefoon: 06 40724568

 

Redactie Website:
 Jerrel Volkerts

 Facilitator: Wmo Radar
 www.wmoradar.nl
 Vormgeving Website:
 Holland Webdesign
 www.holland-webdesign.nl

 Ontwerp Huisstijl:
 DUS/Linda Zoon
 www.dus.nl

 

BZAK heeft de ANBI status

 

BZAK is partner van:

Logo Coalitie Erbij

www.coalitieerbijrotterdam.nl