Welcome to Beter Zien Anders Kijken   Click to listen highlighted text! Welcome to Beter Zien Anders Kijken Powered By GSpeech

Vrijwillige inzet is de basis

Stichting Beter Zien Anders Kijken is een jonge, Rotterdamse organisatie door en voor blinden en slechtzienden, gefaciliteerd door Wmo Radar.

De stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking en hun omgeving, waarbij de kracht en ervaringen van deze mensen centraal staan, zodat zij in staat zijn om als volwaardige individuen in de samenleving te participeren. Uitsluiting door de maatschappij op grond van een visuele beperking willen wij tegengaan. 

Dit doel wil de stichting verwezenlijken door: het organiseren/aanbieden van bijeenkomsten, trainingen, workshops, cursussen en activiteiten. Hierbij werken wij samen met andere organisaties die opkomen voor de belangen van mensen met een visuele beperking, zoals Koninklijke Visio en Bartimeus. 

 

Projectmatig samenwerken in een structureel partnerschap

Alle hierboven genoemde organisaties hebben een vergelijkbare visie, we vullen elkaar aan en beschikken samen over heel veel expertise. Expertise die we inzetten ten behoeve van blinde en slechtziende mensen en hun omgeving.
Het biedt een betrouwbare basis om projectmatig samen te werken, en de expertise op verschillende vlakken met elkaar te delen.

Wmo Radar
http://www.wmoradar.nl/WmoRadar

Koninklijke Visio
http://www.visio.org/nl-nl/home

Bartiméus
https://www.bartimeus.nl

 

U bevindt zich nu op de pagina Wie zijn wij.   Click to listen highlighted text! U bevindt zich nu op de pagina Wie zijn wij. Powered By GSpeech

Schermweergave

Missie

Stichting Beter Zien Anders Kijken heeft als doel een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een visuele beperking en hun omgeving.

Colofon

Eigenaar Website:
Stichting Beter Zien Anders Kijken
Huis van de Wijk Kip
Kipstraat 37
3011 RS Rotterdam
E-mail: info@beterzienanderskijken.nl
Telefoon: 06 40724568

 

ANBI-status

  

 Facilitator:

Wmo Radar

www.wmoradar.nl

 

Redactie Website:
Jerrel Volkerts

 

Vormgeving Website:

Holland Webdesign

www.holland-webdesign.nl

 

Ontwerp Huisstijl:
DUS/Linda Zoon

www.dus.nl

 

 

U bevindt zich nu op de pagina Wie zijn wij.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech